Ochrana osobních údajů - BIG BEN SCHOOL, s r.o.

Jazyková škola BIG BEN SCHOOL, s.r.o., IČ 277 17 151, prohlašuje, že všechny studentem poskytnuté osobní údaje budou shromažďovány a zpracovány pouze pro účely poskytované služby v rámci Jazykové školy, která se zavazuje nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.

Student v průběhu odeslání přihlášky v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, udělí či neudělí souhlas se zpracováním veškerých svých osobních údajů uvedených v přihlášce, které poskytl Jazykové škole, za účelem uzavření smluvního vztahu a pro marketingové účely Jazykové školy. Tento souhlas uděluje po dobu trvání takového smluvního vztahu a dále po dobu 2 let od ukončení takového smluvního vztahu.


Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasím se shromažďováním, uchováním a zpracováním osobních údajů obsažených v přihlášce do jazykového kurzu správcem Milanem Šutou, zastupujícím jazykovou školu BIG BEN SCHOOL, s.r.o., se sídlem ve Vodní ul. 4450/17, Prostějov, IČO: 27717151, (příp. jeho zaměstnanci) pro účel stanovený níže. Tento souhlas uděluji pro všechny údaje obsažené v tomto formuláři, a to po dobu 2 (dvou) let ode dne udělení souhlasu. Zároveň jsem si vědom/a svých práv podle § 12 a 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Se všemi vyplněnými částmi tohoto formuláře jsem byl/a seznámen/a, všechny údaje jsou přesné a pravdivé a jsou poskytovány dobrovolně.

Účel zpracování osobních údajů

V souladu s § 5 zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů jsou všechny údaje uvedené v tomto formuláři shromažďovány a zpracovávány výhradně pro účely poskytnutí dohodnuté služby, informací o nabízených službách a zasílání informačních sdělení subjektu prostřednictvím elektronických prostředků podle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, a to do doby, kdy subjekt údajů přímo a účinně zašle správci informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace správcem nadále zasílány), maximálně však na dobu 2 (dvou) let. Sumarizované údaje z tohoto formuláře mohou být použity správcem pro statistické účely, a to pro vnitřní potřebu správce.

Prohlášení správce

Správce prohlašuje, že bude shromažďovat osobní údaje v rozsahu nezbytném pro naplnění stanoveného účelu a zpracovávat je pouze v souladu s účelem k němuž byly shromážděny. Zaměstnanci správce nebo jiné fyzické osoby, které zpracovávají osobní údaje na základě smlouvy se správcem a další osoby jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích, a to i po skončení pracovního poměru nebo prací. Osobní údaje studentů/klientů jsou uchovávány na vzdáleném serveru a zabezpečeny přístupovým jménem a heslem.

 

 

TOP

>>>

COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.
REZERVACE KURZU > děti
Pro dokončení online rezervace prosím uveďte Vaše údaje. Po odeslání a potvrzení přihlášky administrátorem Vás budeme kontaktovat e-mailem.
Děkujeme. Budeme Vás kontaktovat.



VÁMI VYBRANÝ KURZ:

Věrnostní SLEVA 300,- Kč! Student absolvoval kurz Big Ben již v předchozím šk. roce (platí i v MŠ):

ANO
NE

 agree Souhlasím se zpracováním osobních údajů a potvrzuji, že jsem seznámen s informacemi o ochraně osobních údajů. Více na: https://www.big-ben.cz/oou. Smlouvu o výuce a všeobecné podmínky naleznete zde.

>>>>>>>>>>>>>>

REZERVACE KURZU > dospělí
Pro dokončení online rezervace prosím uveďte Vaše údaje. Po odeslání a potvrzení přihlášky administrátorem Vás budeme kontaktovat e-mailem.
Děkujeme. Budeme Vás kontaktovat.



VÁMI VYBRANÝ KURZ:

 agree Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Více informací ZDE.

REZERVACE PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA
Pro dokončení online rezervace prosím uveďte Vaše údaje. Po odeslání a potvrzení přihlášky administrátorem Vás budeme kontaktovat e-mailem.
Děkujeme. Budeme Vás kontaktovat.

VÁMI VYBRANÝ TERMÍN:

SLEVA! Navštěvuje dítě kurzy Big Ben ve šk.roce 2015/2016 (platí i v MŠ)?
ANO
NE

NEBO VOLEJTE NA 777 562 788!

REZERVACE KURZU > MŠ
Pro dokončení online rezervace prosím uveďte Vaše údaje. Po odeslání a potvrzení přihlášky administrátorem Vás budeme kontaktovat e-mailem.
Děkujeme. Budeme Vás kontaktovat.



VÁMI VYBRANÝ KURZ:

 agree Souhlasím se zpracováním osobních údajů. Více informací ZDE.

REZERVACE KURZU > děti
Děkujeme za zájem o jazykový kurz BIG BEN.
ONLINE REZERVACE 2018/2019 bude spuštěna v pondělí 28.5.2018 od 9:00!
Po odeslání a potvrzení přihlášky administrátorem Vás budeme kontaktovat e-mailem.
Děkujeme. Budeme Vás kontaktovat.
SUMMER CAMP 2016
Pro dokončení online rezervace prosím uveďte Vaše údaje. Po odeslání a potvrzení přihlášky administrátorem Vás budeme kontaktovat e-mailem.
Děkujeme. Budeme Vás kontaktovat.

VÁMI VYBRANÝ TERMÍN:

SLEVA! Navštěvuje dítě kurzy Big Ben ve šk.roce 2015/2016 (platí i v MŠ)?
ANO
NE

NEBO VOLEJTE NA 777 562 788!

SEMINÁŘ, PRE-TESTY 2018
VZHLEDEM K OMEZENÉMU POČTU MÍST PROSÍM POTVRĎTE PŘEDEM SVOJI ÚČAST NA PRE-TESTECH CAMBRIDGE 2018. DĚKUJEME.
Děkujeme. Budeme Vás kontaktovat.

Jméno:

E-mailová adresa:

Přihlašuji se na:

Dotaz:

To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed. Opište kód z obrázku>>>